ER DU EN AV GRORUDDALSPRODUSENTENE 2019?

Bor du i Groruddalen og er mellom 14 og 18 år? Har du lyst til å arrangere konserter, dj-kvelder, festivaler eller danseforestillinger? Drømmer du om å jobbe med kultur?

Groruddalsprodusentene er et kursopplegg med oppstart i januar 2019, der vi samles et par kvelder i måneden. Du får inspirerende workshops og foredrag om kulturprodusentens rolle fra profesjonelle kulturarbeidere, og lære hvordan man lager et kulturarrangement fra begynnelse til slutt. Du vil lære hvordan booking, promotering og kontraktskriving fungerer, hvordan man kan søke penger til arrangementer, hva man må tenke på når det gjelder sikkerhet og hvordan man setter opp et budsjett.

Groruddalsprodusentene er både et sosialt og lærerikt prosjekt. Du vil bli kjent med andre ungdommer som brenner for det samme som deg, og være med på spennende arrangementer, konserter og forestillinger i Oslo. På slutten av året lager Groruddalsprodusentene en egen konsert eller forestilling og drar på studietur. Etter avsluttet kurs vil du få et kursbevis, og sitte igjen med kontakter og arbeidserfaring som du kan ta med deg videre inn i både frivillig og lønnet arbeid.

 

Meld deg på her!

Lurer du på noe kan du sende en melding på Facebook-siden eller på Instagram @groruddalsprodusentene_ .

Du kan også komme innom Fubiak hvis det er noe du lurer på. Du trenger ikke ha noe kunnskap fra før, det viktigste er at du har lyst og er motivert. NB! Begrenset antall plasser!