Aktiviteter for barn og ungdom

Fubiak Ung er i 2. etasje på Furuset bibliotek og aktivitetshus. Her kan man møte venner, danse, spille biljard, sjakk, fussball, tv-spill og bordtennis, eller bruke musikkstudio med profesjonell produsent. Fubiak Ung har også Sisterhood- og Brotherhoodgrupper, ferieklubb, musikkcamp og lesesirkel for ungdom. Vi har også samarbeid med Jobb X, hvor man kan stikke innom for å få hjelp med jobbsøking hver første mandag i måneden. Alle aktivitetene er gratis. Se kalenderen for oversikt over alle aktiviteter. Se hvem som jobber hos oss og kontaktinformasjon.

BARN I barneavdelingen i 1. etasje kan du finne fram til billedbøker i barnas høyde, låne spill eller trekke deg unna i de små lesehyttene. Frivillige og organisasjoner har aktiviteter for barn flere ettermiddager i uken. Barn må være i følge med voksne til de går i 3. trinn. Vi har kreativt verksted, familiefilm og gjerne en teaterforestilling eller fortellerstund hver lørdag. Se kalenderen for oversikt over alle aktiviteter for barn.

UNGDOM Aktiviteter for ungdom foregår i 2. etasje. Her kan du plukke med deg en bok fra hylla, møte venner, se film, danse, drive med musikk og ha det gøy. Ungdomsklubben har egen inngang i åpningstiden på baksiden av bygget rett overfor Furuset Forum.

SKOLER OG BARNEHAGER Vi driver litteraturformidling til skoleklasser og barnehager og tar imot besøk.

FLERE FRITIDSAKTIVITETER? Det finnes et stort tilbud av fritidsaktiviteter innen idrett og kultur drevet av organisasjoner og tjenester i Bydel Alna. F. eks. ballspill, dans, musikk, tegning, svømming og drama. Les mer om aktivitetene og hvordan du kan få støtte til deltakeravgift og aktivitetsguide her.

FAST PROGRAM

NB! Se her for eget opplegg i ferier

Etter skoletid (fra 5. trinn) Mandag-torsdag kl. 14-18, fredag kl. 13-17.
Juniorklubb (5. – 7. trinn) Tirsdag kl. 18-20. Egen inngang rett ovenfor Furuset Forum.
Ungdomsklubb (8. trinn-19 år) Mandag, onsdag og torsdag kl. 18-21. Egen inngang rett ovenfor Furuset Forum.
Dansegrupper Meld deg på hos personalet!
Musikkstudio Meld deg på hos personalet!
Mandag: 15.00-18.00 Eskinder
Mandag: 18.00-21.00 Zakaria
Tirsdag: 14.00-17.00 Eskinder
Onsdag: 15.00-21.00 Eskinder
Torsdag: 16.00-21.00 Eskinder

Leksehjelp 3.-7. trinn tirsdag kl. 14:30-16, onsdag kl. 14-16 (med frivillige), søndag kl. 11-14 (med RISAF)

Familielørdag Kreativt verksted kl. 12-16. Familiefilm kl. 14.

Åpen hall på Furuset Forum Søndag kl. 20-22. 13-18 år

Se hele aktivitetskalenderen her.

Vi har også Ferieklubb i feriene med turer til bl. a. Østfoldbadet, Liseberg, Bø sommarland og Tusenfryd. Påmeldingsskjema får du av personalet på Fubiak noen uker før feriene.